- W przyszłości zamierzam gotować, więc jest to dla mnie bardzo ciekawe doświadczenie - mówi Ewelina Ferenc, jedna z uczestniczek warsztatów. Na specjalnie przygotowanych stanowiskach powstało sześć wyjątkowych potraw m. in. placki z cukinii, makaron z kurczakiem w sosie chrzanowym, domowe naleśniki oraz tiramisu na płatkach śniadaniowych.
- Jestem bardzo zadowolona i zaskoczona bardzo wysokim poziomem kucharzy - mówi Patrycja Gajewska z firmy Lubella. - Mają bardzo dużo satysfakcji z tego i bardzo dobrze się bawią. Widać gołym okiem, że wszyscy sobie świetnie radzą.
Strefa Biznesu: Plantatorzy ostrzegają - owoce w tym roku będą droższe
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?