Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Oto miejsca na wycieczki do godziny jazdy od Bydgoszczy. Te miejsca warto zobaczyć

Oto miejsca na wycieczki do godziny jazdy od Bydgoszczy. Te miejsca warto zobaczyć

Majówka w Toruniu. Tak będzie funkcjonować komunikacja miejska, sklepy i urzędy

O TYM SIĘ MÓWI
Majówka w Toruniu. Tak będzie funkcjonować komunikacja miejska, sklepy i urzędy

Polecamy

Czy na działce ROD można urządzić grilla? Nie wszystko wolno. Sprawdź

Czy na działce ROD można urządzić grilla? Nie wszystko wolno. Sprawdź

Auta używane. Jak zabezpieczyć się przed klonem?

Auta używane. Jak zabezpieczyć się przed klonem?

Niepozorne wygładzanie zmarszczek skończyło się... śmiertelną chorobą

Niepozorne wygładzanie zmarszczek skończyło się... śmiertelną chorobą