MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Nadtopiony lub żółty tłuszcz....
fot. pixabay.com

Takie są oznaki nieświeżego mięsa. Zobacz, po czym rozpoznać zepsute mięso!

Nadtopiony lub żółty tłuszcz.

Tłuszcz znajdujący się po zewnętrznej stronie mięsa powinien być biały, natomiast ten wewnątrz - szarawy. W świeżym mięsie tłuszcz jest zwarty i łatwo go odciąć. Wszelkie odstępstwa od tej reguły, powinny nas skłonić do zastanowienia się nad zakupem.

Zobacz również

Niemieckie media doceniły dobrą postawę BVB. Jednak Real znów był niezawodny

Niemieckie media doceniły dobrą postawę BVB. Jednak Real znów był niezawodny

Oceniamy piłkarzy Wisły za cały sezon 2023/2024. Liczyła się liga i Puchar Polski

Oceniamy piłkarzy Wisły za cały sezon 2023/2024. Liczyła się liga i Puchar Polski

Polecamy

Miejski Dzień Dziecka w Łomży. Sprawdź, co się będzie działo

Miejski Dzień Dziecka w Łomży. Sprawdź, co się będzie działo

Jakie buty na lato wybrać, a których unikać? Posłuchaj rad eksperta ortopedii

ROZMOWA
Jakie buty na lato wybrać, a których unikać? Posłuchaj rad eksperta ortopedii

Oto najnowsza atrakcja turystyczna Litwy: odkryj muzeum Stasysa

Oto najnowsza atrakcja turystyczna Litwy: odkryj muzeum Stasysa