MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 19
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gdy ciasto się schładza w lodówce, od razu zacznij szykować...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tarta Tatin to klasyka francuskich wypieków. Zobacz na filmie, jak ją przygotować. Przepis na odwrócone ciasto z jabłkami i karmelem

Tarta Tatin. Krok 3

Gdy ciasto się schładza w lodówce, od razu zacznij szykować jabłka. Najpierw je umyj i obierz. Użyj np. deserowej odmiany jabłek.

Zobacz również

Ruszyły zapisy na chojnicki turniej brydża sportowego

Ruszyły zapisy na chojnicki turniej brydża sportowego

Czy kosa była lepsza od karabinu? Plenerowa wystawa o Powstaniu Styczniowym

Czy kosa była lepsza od karabinu? Plenerowa wystawa o Powstaniu Styczniowym

Polecamy

Tylko popatrz co na siebie założyła Racewicz. Ten krój ukryje pelikany i masywne uda

Tylko popatrz co na siebie założyła Racewicz. Ten krój ukryje pelikany i masywne uda

Ała, parzy! Dlaczego kobiety lubią gorętsze prysznice niż mężczyźni?

Ała, parzy! Dlaczego kobiety lubią gorętsze prysznice niż mężczyźni?

Kruche ciastka z pistacjami do mocnej kawy. Rozkosz do ostatniego okruszka

Kruche ciastka z pistacjami do mocnej kawy. Rozkosz do ostatniego okruszka