MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
W gotowych sosach, zwłaszcza majonezowych i zabielanych,...
fot. Doris Morgan/Unsplash

To najgorsza żywność dla jelit. Naukowcy ostrzegają: sprzyja zapaleniu i chorobie Leśniowskiego-Crohna. Zobacz produkty na „czarnej liście”

Gotowe sosy

W gotowych sosach, zwłaszcza majonezowych i zabielanych, nieodzowny jest dodatek emulgatorów. To także często źródło konserwantów, zagęstników, wzmacniaczy smaku – podobnie jak inne rodzaje sosów, zwłaszcza na bazie pomidorów.

Zobacz również

Arka chce w Gdańsku zapewnić sobie awans. Łobodziński: Jedziemy wygrać mecz

Arka chce w Gdańsku zapewnić sobie awans. Łobodziński: Jedziemy wygrać mecz

Arka chce w Gdańsku zapewnić sobie awans. Łobodziński: Jedziemy wygrać mecz

Arka chce w Gdańsku zapewnić sobie awans. Łobodziński: Jedziemy wygrać mecz

Polecamy

Termin składania ofert na budowę kolejnego etapu łomżyńskich bulwarów wydłużony

Termin składania ofert na budowę kolejnego etapu łomżyńskich bulwarów wydłużony

„Byłam w zakonie i wiem, jak tam jest”. Szczera rozmowa z byłą zakonnicą

ROZMOWA
„Byłam w zakonie i wiem, jak tam jest”. Szczera rozmowa z byłą zakonnicą

To dlatego po odchudzaniu dopada cię  „efektu joje”.  Winny jest ten czynnik

To dlatego po odchudzaniu dopada cię „efektu joje”. Winny jest ten czynnik